Бойова нічия ФК «Чернігів» і «Ниви»

15 Травня, 2021, 18:31

Сьогодні в рамках 22-го туру чемпіонату України з футболу вінницька «Нива» в гостях провела поєдинок із  сусідом по турнірній таблиці групи «А» Другої ліги – ФК «Чернігів»

Нагадуємо, торік матч цих суперників у рамках попереднього етапу Кубку України не відбувся, адже гості не змогли прибути до Вінниці  (їм була зарахована технічна поразка). Згодом наші футболісти здолали чернігівців із рахунком 2:0 – це була перша перемога нивівців у поточному чемпіонаті країни. 15 травня команди провели вже третю гру в сезоні.

На матчі була дозволена присутність глядачів. «Ниву» на трибунах підтримували близько двох десятків вболівальників, частина із яких дісталася Чернігова велосипедами.

Вінницькі футболісти почали дуже активно і мали можливість відкривати рахунок вже на стартових хвилинах. В той же час чернігівці непогано діяли на контратаках. На 14-й хвилині відзначилися господарі. В’ячеслав Койдан після розіграшу стандартного положення в один дотик перевів м’яча повз голкіпера Максима Гурідова. 1:0.

Але ще до перерви після швидких проривів лівим флангом нивівці забили два схожих м’ячі. На 26-й хвилині це зробив Владислав Загробський, який недарма отримав місце в стартовому складі. А ще через 10 хвилин гарматним пострілом зі схожої позиції у карному майданчику відзначився Ярослав Браславський. 1:2!

На жаль, одразу після перерви підопічні Володимира Циткіна розгубили цю перевагу. На 46-й хвилині Олексій Зенченко ударом під поперечину зрівняв рахунок – 2:2. Обидві команди намагалися вирвати перемогу, але більше голів у цьому матчі глядачі не побачили.

Читайте також: