“Чайка” здолала “Ниву”

10 Жовтня, 2020, 20:05

У нашої команди в матчі 6-го туру проти «Чайки» (Петропавлівська Борщагівка, Київська область) не змогли зіграти провідні виконавці Едуард Сербул і Артур Загорулько. Наша команду вийшла на полі в такому стартовому складі: Карабін (в), Попов, Федорук, Костюк, Борячук, Брижчук (к), Подкуйко, Гемега, Пастушенко, Громок, Браславський.

До перерви “Нива” зберегла ворота сухими. Хоч одного разу м’яч все ж опинився в сітці її воріт, але арбітр зафіксував офсайд в тому епізоді. Проте, “Чайка” все ж домоглася свого наприкінці півгодини гри. Захисники вінничан зупинилися після подачі зі штрафного і фактично нічим не заважали Андрію Бартошуку розстрілювати Карабіна.

У другому таймі Ярмак подвоїв перевагу своєї команди. Але Ярослав Браславський досить швидко зумів знову зробити рахунок мінімальним. Таким чином, у всіх восьми офіційних іграх сезону “Нива” забиває. Правда лише проти “Кривбасу” (1:0) поки що вдавалося підопічним Олега Шумовицького втримати власні ворота на замку.

Гол Володимира Тименка під завісу поєдинку ще раз довів, що над оборонними діями «Ниві» належить серйозно попрацювати, забивши третій м’яч. Отже, 3:1. Друга перемога в сезоні дозволила підопічним Ільницького піднятися у верхню половину таблиці. А наша команда залишилася останньою в групі.

 

«ЧАЙКА» – «НИВА» (Вінниця) 3:1 (1:0)

Гол: Бартошук (29), Ярмак (55), Тименко (85) – Браславський (58)

 

Читайте також: