Дайджест спортивних новин Вінниччини

15 Листопада, 2021, 18:37

НАШІ ПЕРЕМОЖЦІ. Вінничанин Петро Давиденко посів третє місце та виконав норматив заслуженого майстра спорту України на чемпіонаті світу з боротьби самбо в Ташкенті.

Дайджест спортивних новин Вінниччини

Петро Давиденко (третій зліва)

СХІДНІ ЄДИНОБОРСТВА. Збірна команда Вінницької області з тхеквондо ІТФ брали участь у Всеукраїнських іграх ветеранів спорту та Кубку України серед різних вікових груп. Змагання проходили в Івано-Франківську з 11 по 15 листопада.

ВЕЛОСПОРТ. Вінничанин Євген Дмитрик – переможець естафетної командної гонки серед юнаків. Також наш земляк посів третє місце у груповій гонці. Свої нагороди подолянин здобув на чемпіонаті України у Кропивницькому.

ЗИМОВІ ВИДИ. Вінничанка Валентина Камінська фінішувала десятою на змаганнях з лижних гонок у Фінляндії. Валентина – претендентка на участь у Зимових Олімпійських іграх у Пекіні.

Дайджест спортивних новин Вінниччини

СПОРТИВНІ ЄДИНОБОРСТВА. У Вінниці відбувся Кубок області з бойового самбо. За нагороди боролися близько ста бійців з 12 клубів. В командному заліку перемогли представники клубу “Боєць” з Хмільника, на другому «козаки» з Погребища, третя сходинка також у спортсменів Хмільника, а саме у вихованців клубу «Ягуар».

ВОЛЕЙБОЛ. Стрижавка приймала першість Вінницької територіальної організації ФСТ «Колос» серед чоловіків старше сорока років в рамках Кубку «Волейбольної ліги Вінниччини». Перше місце здобули господарі турніру, на другому – команда Тростянця, треті – крижопільчани.

За інформацією управління спорту та рухової активності Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації

Читайте також: