Дайджест спортивних новин Вінниччини

14 Вересня, 2022, 9:29

КЛАСИЧНА БОРОТЬБА. Вихованці дитячо-юнацької спортшколи «Вінниця» і клубу «Лідер» стали призерами юнацького турніру у румунському місті Путна. Найвищу нагороду здобув Володимир Карпейчук у ваговій категорії 55 кг. Срібло на рахунку Михайла Дідика (44 кг). Бронзову нагороду у ваговій категорії 36 кг виборов Ілля Орлюк. Віктор Колісевич та Ілля Калінчук посіли п’яті місця.

Дайджест спортивних новин Вінниччини

ЛЕГКА АТЛЕТИКА. Естафетна команда з Вінниці (4 х 400м) у складі Анни Дорофєєвої, Тетяни Дорошенко, Анастасії Іванової та Марії Черкас посіла друге місце на чемпіонаті України у Луцьку. У легкоатлетичній першості країни взяли участь 440 спортсменів з 24 областей. Спортивну честь Вінниччини захищало 19 атлетів.

Дайджест спортивних новин Вінниччини

ВОДНІ ВИДИ. Павло Тарасюк з Вінниччини та Андрій Пензай з Черкащини перемогли на міжнародному турнірі з веслування на байдарках і каное «Olympic Hopes 2022», який днями завершився у Братиславі. Золото наші співвітчизники взяли на олімпійській дистанції «байдарка-двійка» (500 м). У змаганнях взяли участь близько тисячі спортсменів з сорока країн світу. Нашу область у складі української команди окрім Павла Тарасюка представляли Маріна Чорна з тренером Романом Копистинським.

Дайджест спортивних новин Вінниччини

ВЕЛОСПОРТ. Близько ста спортсменів різного віку взяли участь у марафоні «Закрутки по-вінницькі». Зібрані на заході кошти спрямують на закупівлю оклюзійних пов’язок. Ними комплектуватиме аптечки громадська організація «Загартовані серця», що допомагає ЗСУ.

Дайджест спортивних новин Вінниччини

ЄДИНОБОРСТВА. Представники клубів «Гепард» (Тульчин) та «Легіон -13» (Вінниця) стали призерами чемпіонату країни з боротьби панкратіон. На вищу сходинку п’єдесталу пошани двічі піднявся Вадим Сакал. Володимир Бойчук також, виступаючи у двох розділах, здобув золоту і срібну нагороди. Бронзовим призером став Костянтин Єкімцов. Змагання відбулися вихідними у Чернівцях. За нагороди боролися 179 спортсменів з 16 областей.

Дайджест спортивних новин Вінниччини

ХОКЕЙ НА ТРАВІ. У Вінниці на стадіоні Центрального парку відбувся відкритий чемпіонат міста серед спортсменів не старше шістнадцяти років. У підсумку перемогу святкувала команда калинівського «Авангарду», на другому місці опинилися хокеїсти вінницької «Олімпії», на третьому – бердичівський «Фенікс».

Дайджест спортивних новин Вінниччини

ЛЕГКА АТЛЕТИКА. 94-річний вінничанин Генріх Зверєв став абсолютним чемпіоном в штовханні ядра та метанні диска на змаганнях на честь призерів Олімпіади у Мюнхені 1972 року. Змагання відбулися у Кам’янці-Подільському. В них взяли участь 135 спортсменів віком від 35 років та старші, провідні атлети Хмельницької області, які виступали поза конкурсом, а також 30 дітей. Вони виборювали нагороди у 15 дисциплінах.

Дайджест спортивних новин Вінниччини

СХІДНІ ЄДИНОБОРСТВА. У Вінниці відбувся відкритий чемпіонат області з сумо серед спортсменів до 21 року. В даних змаганнях взяли участь представники обласної спортшколи «Колос», збірні команди Бару, Бершаді і київської області, а також господарі турніру – сумоїсти міської спортшколи №5. Загалом – 65 борців, з них 36 вихованців МДЮСШ №5. Останні вибороли 23 призових місця, а саме: 16 перших, чотири других і три третіх.

Читайте також: