Дайджест спортивних новин Вінниччини

20 Вересня, 2022, 10:33

ВАЖКА АТЛЕТИКА. Вінничанин Руслан Кожакін – чемпіон України. Інша представниця нашої області Ганна Попова здобула три бронзові нагороди. Національна першість фінішувала 18 вересня у Хмельницькому. Третє місце у вправі поштовх також посіла вихованка ДЮСШ №5 Тетяна Вітвіцька.

Дайджест спортивних новин Вінниччини

БОКС. Вихованець клубу «Золота рукавиця» Олександр Яровий – переможець міжнародного турніру серед молоді, який проходив у сербському місті Суботиця. Підготував спортсмена тренер Денис Осадчук. Загалом у змаганнях взяли участь 170 боксерів з 21 країни.

Дайджест спортивних новин Вінниччини

ФУТБОЛ. Вінницька «Нива» у матчі третього туру ЧУ (друга ліга) приймала одеську «Реал Фарму». Незважаючи на значну кількість гострих моментів біля воріт обох команд, гра завершилася внічию – 0:0. Таким чином вінничани посідають восьму сходинку серед десяти команд ліги.

Дайджест спортивних новин Вінниччини

ЛЕГКА АТЛЕТИКА. Вихідними відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів в Івано-Франківську. У змаганнях взяли участь 352 спортсмени з 24 областей. Вінничани показали такі результати:

2 місце у естафеті 4х400 метрів – Вадим Гиренко, Максим Грищенко, Олександр Міщук, Артем Кахно;

3 місце у метанні списа – Антон Нагорняк;

3 місце стрибки у висоту – Єлизавета Чорна.

ХОКЕЙ НА ТРАВІ. У Вінниці стартував чемпіонат України. Ігри першого туру пройшли на стадіоні в Центральному парку міста. Було зіграно дев’ять матчів. За їхніми результатами турнірну таблицю очолила вінницька «Олімпія-Колос-Секвойя». Наступний тур національної першості має розпочатися наприкінці цього місяця.

Дайджест спортивних новин Вінниччини

ВОДНІ ВИДИ. В Умані завершився чемпіонат України з веслування, який. Був розіграний 41 комплект нагород у веслуванні на байдарках та каное. Серед переможців та призерів змагань і веслувальники з Вінниччини. Так друге місце на дистанції К-4 (200 м) посіли Георгій Селезньов, Сергій Кравчук та Антон Жовтюк.

ШАХИ. Вихованки вінницького шахового клубу «Романтик» відзначилися на міжнародному турнірі у Німеччинні. Так Софія Буркот посіла перше місце серед дітей до 12 років. Вона набрала 6,5 очки у семи партіях, а її сестра Надія Буркот зайняла друге місце.

Дайджест спортивних новин Вінниччини

Публікація підготовлена за матеріалами управління спорту і рухової активності Департаменту гуманітарної політики ОДА

На головному фото: срібні призери чемпіонату України з легкої атлетики – естафетна команда з Вінниччини  

Читайте також: