Дайджест спортивних новин Вінниччини

17 Листопада, 2022, 9:24

АКРОБАТИКА. У польському місті Хотомув відбувся міжнародний турнір зі стрибків на батуті. У змаганнях брала участь збірна команда Вінницької області у складі 19 спортсменів та двох тренерів. Золоту нагороду здобув Іван Нікульшин. Срібні медалі вибороли Сергій Кондратюк і Степан Чуприна. Бронза в активі  Артема Кондратюка та Олександра Кобилянського.

ЄДИНОБОРСТВА. Сорок дві нагороди вибороли подоляни на Кубку України з Тхеквондо-ІТФ, який днями завершився в Умані. В доробку наших спортсменів п’ять золотих, тринадцять срібних і двадцять чотири бронзові нагороди. Загалом національна першість зібрала півтисячі спортсменів з 14-ти областей. Спортивну честь Вінниччини захищало 75 юнаків і дівчат.

Дайджест спортивних новин Вінниччини  ІНДОРХОКЕЙ. У польському місті Цешин відбувся міжнародний турнір з хокею на траві в приміщеннях, присвячений до Дня Незалежності. Окрім господарів участь у ньому взяли команди з Австрії, Чехії  та України. Змагання проходили у трьох вікових категоріях. Вихованці Калинівської ДЮСШ «Авангард» у категорії U-10 та U-12 вибороли золоті нагороди, у категорії U-16 здобули бронзу.

Також Макар Семчик гравець команди U-10 здобув нагороду кращого гравця команди, Костянтин Моргунський кращого гравця команди U-12, Сергій Рябчук кращого гравця команди U-16, а Дмитро Михальчук здобув нагороду кращого гравця турніру

КЛАСИЧНА БОРОТЬБА. Вихованці спортклубу «Лідер» – призери міжнародного турніру у Флорешти (Молдова). На вищу сходинку п’єдесталу пошани піднялися Ілля Калінчук, Назар Бякін та Денис Губань. Срібло вибороли Володимир Карпейчик і Данило Калінчук. Бронза у Максима Шарденкова і Назара Ткачевка. Загалом за нагороди боролися близько 200 спортсменів з Молдови, України та Румунії. СК «Лідер» входить до складу міської дитячо-юнацької спортшколи «Вінниця».

Дайджест спортивних новин Вінниччини

СПОРТИВНА СТРІЛЬБА. Львів приймав відкритий чемпіонат України зі стрільби стендової, в якому брали участь спортсмени Вінниччини на чолі з тренером Володимиром Соколовим. Золотими призерами стали Аміна Іщук та Дмитро Вівсяний. Бронза у Богдана Павлюка.

За матеріалами управління спорту і рухової активності Департаменту гуманітарної політики ОДА

Читайте також: