Дайджест спортивних новин Вінниччини. Національний вимір

18 Жовтня, 2022, 19:41

БОКС. Збірна команда Вінницької області посіла друге командне місце на чемпіонаті України серед молоді, який протягом тижня тривав на Рівненщині. Подоляни вибороли золоту, дві срібні і три бронзові нагороди. На вищу сходинку п’єдесталу пошани піднявся вихованець клубу «Золота рукавичка» Максим Жигаров (60 кг).

Дайджест спортивних новин Вінниччини. Національний вимір

СИЛОВІ ВИДИ. Вінницький пауерліфтер Іван Чупринко виборов перемогу в абсолютній категорії на Всеукраїнському турнірі з жиму лежачи та класичного жиму лежачи “WEST BENCH PRESS CUP”. Змагання тривали упродовж 15-16 жовтня у Львові. У турнірі взяли участь представники 12 областей країни.

ЕСТЕТИЧНА ГІМНАСТИКА. Вінницька команда «Fiers» перемогла на молодіжному чемпіонаті України у довгій програмі. Змагання відбулися вихідними у Києві. В них взяли участь 150 спортсменок з п’яти областей.

Дайджест спортивних новин Вінниччини. Національний вимір

ВОДНІ ВИДИ. Шістнадцять медалей, з них вісім золотих вибороли спортсмени Вінниччини на чемпіонаті України веслування на байдарках і каное. Змагання приймала Умань. В них взяли участь атлети віком від 14 до 22 років.

СХІДНІ ЄДИНОБОРСТВА. У місті Буча Київської області відбувся благодійний турнір з тхеквондо. Його головна мета – збір коштів на покупку сучасного БПЛА. У змаганнях взяли участь 370 спортсменів у складі 21 команди з обох берегів Дніпра. Вінниччину представляли 26 спортсменів з клубу RedSun та ОДЮСШ «Колос», які здобули 21 медаль, з них 11 золотих, 6 срібних та 4 бронзові.

НАШІ ПЕРЕМОЖЦІ. Танцівники ансамблю спортивного бального танцю «Грація» повернулися з перемогами зі Всеукраїнських змагань «LvivGoldenFestival».

Дайджест спортивних новин Вінниччини. Національний вимір

Так, дві пари – Арсен Коротков-Даніела Комаренко та Антон Мазуренко- Діана Комаренко отримали по дві золоті медалі та одній срібній. Ще дві нагороди найвищого ґатунку здобула Дар’я Мазуркевич у категорії «соло». Відзначились також пари  Дар’я Журбенкота Влад Ковальчук-Валерія Копчинська. Вони вийшли у фінал та посіли четверте та п’яте місця. Як повідомив тренер спортивного бального танцю «Грація» Денис Гладких, у змаганнях взяли участь понад 900 танцюристів із 21 міста.

За інформацією управління спорту і рухової активності Департаменту гуманітарної політики ОДА 

 

Читайте також: