Дайджест «Вінницької Арени»

7 Лютого, 2023, 11:48

ЄДИНОБОРСТВА. Двадцять три нагороди здобули самбісти Вінниччини на чемпіонаті України у Львові. З них –  сім золотих, стільки ж срібних і дев’ять бронзових. Серед призерів – Петро Давиденко, Владислав Кирилюк і Антон Додон, які вибороли путівки на чемпіонат Європи, який відбудеться в Ізраїлі. Загалом, за нагороди національної першості змагалося понад 500 спортсменів з 21 області.

ЛЕГКА АТЛЕТИКА. У Києві відбувся чемпіонат України у приміщенні серед юнаків і дівчат віком до 17-ти років. Серед подолян найкращий результат продемонстрував Максим Грищенко, який посів друге місце у бігу на дистанції 200 метрів. Олексій Кривов’язюк на цій же дистанції був третім. Окрім того, Максим здобув «срібло» на 400-от метрівці. Аліса Павленка стала бронзовою призеркою на дистанції 2000 м. Загалом, збірна команда Вінниччини посіла 11-те місце серед 24 областей.

ЄДИНОБОРСТВА. Понад сто бійців віком від десяти років і старше взяли участь у відкритій першості області зі змішаних єдиноборств. Вони представляли Вінницьку, Волинську, Хмельницьку, Черкаську та Донецьку області. Змагання приймав вінницький спортклуб «Нокаут». За їх результатами сформовано збірну команду Вінниччини задля виступів на турнірах національного рівня.

ЛЕГКА АТЛЕТИКА. У манежі «Колос» відбувся чемпіонат області серед юнаків і дівчат 2010-2011 років народження і молодших. У змаганнях взяли участь 170 атлетів у складі 15-то команд, в тому числі з Кіровоградської і Хмельницької областей.

Дайджест «Вінницької Арени»

ЄДИНОБОРСТВА. У вінницькому спорткомплексі «Здоров’я» відбувся чемпіонат області з таеквон-до І.Т.Ф. серед спортсменів усіх вікових груп, а саме 234 спортсменів і 14 тренерів з обласного центру, а також Вінницького і Немирівського районів. У підсумку, сформовано збірну команду області для участі у змаганнях вищого рівня.

ІГРОВІ ВИДИ. Літин приймав чемпіонат України з індорхокею серед команд вищої ліги. Серед представників Вінниччини найкращий результат продемонструвала команда Калинівки, яка посіла друге місце. Перше місце у Черкас.

Дайджест «Вінницької Арени»

СПОРТ ДЛЯ ВСІХ. П’ятого лютого у Вінниці відбувся перший етап першості області з акватлону. Окрім вінничан свою майстерність у бігу та плаванні демонстрували представники Житомира, Києва, Хмельницького, Корсунь-Шевченківського та Одеси. Наймолодшому серед них було чотири роки, а найстаршому 70. Наступний етап чемпіонату планують провести 5-го березня.

СИЛОВІ ВИДИ. Вісімдесят три атлети з семи територіальних громад зібрав чемпіонат області з жиму лежачи. Найсильнішими виявилися вінничани, на другому місці команда Немирова, на третьому – Турбів. Місцем проведення турніру став вінницький спорткомплекс «Колос».

Дайджест «Вінницької Арени»

ІНШІ ВИДИ. У Вінниці відбувся чемпіонат України з більярдного спорту серед чоловіків та жінок «Комбінована Піраміда». Серед майже ста учасників національної першості вінничанка Ганна Герасимова стала другою у жіночому турнірі. Її земляк Дмитро Гуменюк став бронзовим призером змагань.

Читайте також: