Дайджест «Вінницької Арени»

21 Лютого, 2023, 12:22

ІНДОРХОКЕЙ. «Олімпія-Колос-Секвойя» посіла четверте місце на розіграші Кубку Чемпіонів «Трофі», який проходив у німецькому місті Мангейм. На груповому етапі вінничани поступилися господарям майданчику і майбутнім переможцям турніру – 4:9. У наступних зустрічах переграли шведів (6:2) і данців (6:4). Втім, на вирішальній стадії змагань наших земляків спіткала невдача у матчах з чемпіонами Швейцарії (1:3) та Нідерландів (1:4).

ЛЕГКА АТЛЕТИКА. Збірна команда Вінницької області здобула десять нагород на чемпіонаті України серед молоді і дорослих спортсменів. В активі подолян три золотих, стільки ж срібних і чотири бронзові медалі. Зокрема, на вищу сходинку п’єдесталу пошани піднявся багатоборець Вадим Адамчук, бігун Василь Войтюк та команда естафетчиків у складі Максима Грищенка, Артема Кахна, Владислава Хоменського та того ж Василя Войтюка. Загалом, за нагороди національної першості боролися 414 атлетів з усіх без виключення регіонів країни.

Дайджест «Вінницької Арени»

Вадим Адамчук (у центрі) – чемпіон України у семиборстві

ВОЛЕЙБОЛ. Клуб «МХП-Вінниця» з Тростянця завершив регулярну частину національної першості у Суперлізі на четвертому місці. У заключних матчах «регулярки» подоляни поступилися житомирським «житичям» – 2:3 (18:25, 25:16, 25:21, 20:25, 13:15) та «Решетилівці» з Полтавської області – 1:3 (23:25, 25:18, 23:25, 24:26). Таким чином, у чвертьфіналі команда з Вінниччини зустрінеться з харківською «Юракадемією».

Дайджест «Вінницької Арени»

БАСКЕТБОЛ. Представник нашої області у професійній Суперлізі БК «Вінницькі Блискавки» поступилися на виїзді столичній команді «Київ-Баскет» – 60:67. Вже 25-го лютого «блискавки» матимуть шанс взяти реванш у киянок на своєму майданчику. Наразі наша команда посідає п’яте місце серед дванадцяти команд вищого дивізіону країни. Суперниці перебувають на другій сходинці турнірної таблиці.

Дайджест «Вінницької Арени»

СИЛОВІ ВИДИ. Віталій Коломієць здобув «золото» на чемпіонаті України з пауерліфтингу у Коломиї. Дем’ян Куцан з Бару там же виконав норматив майстра спорту України. Спортсменів підготував майстер спорту міжнародного класу Іван Чупринко

ФУТБОЛ. Вінницька «Нива» на своєму полі здолала «Чайку» з Вишгороду з рахунком 2:0. Матч відбувся у рамках турі Зимового Кубку ПФЛ. Таким чином, «зелено-білі» мають в активі уже дві перемоги та посідають друге місце серед семи претендентів на трофей. У наступному турі вінничани  зустрінуться з  аматорською командою «Дружба» (Мирівка). Гра пройде в Києві.

Дайджест «Вінницької Арени»

ШАХИ. Вінничанин Олег Биковський – переможець всеукраїнського турніру  «Зимове Прикарпаття-2023». Друге місце посів міжнародний майстер Данило Шкуран з Івано-Франківська, третє – Валентин Прокоф’єв з Калуша.

Дайджест «Вінницької Арени»

Олег Биковський

ЄДИНОБОРСТВА. Збірна команда Вінницької області посіла четверте місце на Кубку України та всеукраїнському турнірі «Захисник Вітчизни» з фрі-файту у Львові. У змаганнях взяли участь більше двохсот спортсменів різного віку.

 

Читайте також: