Дайджест «Вінницької Арени»

5 Квітня, 2023, 11:04

ХОКЕЙ НА ТРАВІ. У Вінниці після зимової перерви відновились ігри першості країни серед команд вищого дивізіону. Відбулося дев’ять матчів. За їх результатами лідерство утримує діючий чемпіон країни ХК «Олімпія-Колос-Секвойя». У заключній грі четвертого туру вінничани здолали житомирський «Фенікс» – 3:1.

ЛЕГКА АТЛЕТИКА. Антон Нагорняк здобув відразу дві золоті нагороди на першому етапі Кубку України з легкоатлетичних метань. Вінничанин метнув спис з результатом 61.86 метрів та диск на 40.96 м. Підготували переможця тренери Василь Мороз та Віктор Постемський.

Дайджест «Вінницької Арени»

СИЛОВІ ВИДИ. Понад чотириста атлетів з обох берегів Дніпра виборювали у Львові нагороди чемпіонату України з класичного пауерліфтингу. Серед представників Вінниччини найкращого результату досяг Артур Ящук у ваговій категорії 59 кг. На його рахунку золота медаль національної першості. Срібними призерами стали Артемій Джуган та Олексій Юхимов. «Бронза» в активі Миколи Криська. Підготували призерів Іван Чупринко та  Вікторія Поліщук.

КОРОЛЕВА СПОРТУ. Понад двісті спортсменів з двадцяти областей змагалися за нагороди командного чемпіонату України з легкоатлетичного кросу, який приймала Вінниця. Серед господарів змагань відзначилася Аліса Павленко, яка посіла друге місце у змаганнях серед дівчат U-16. Аналогічного результату досягла команда в естафеті 4х1км у складі Олександра Космінського, Аліси Павленко, Владислава Хоменського та Вікторії Шевчук.

Дайджест «Вінницької Арени»

ЄДИНОБОРСТВА. У вінницькому спорткомплексі «Нокаут» відбувся чемпіонат України з таїландського боксу серед дорослих.  Змагались близько двохсот спортсменів. Представники нашої області вибороли 16 золотих, 6 срібних та 9 бронзових нагород. Загалом же у змаганнях взяли участь 167 спортсменів з 15-ти областей. Спортивну честь Вінниччини захищали 45 бійців з шести клубів.

Дайджест «Вінницької Арени»

СПОРТИВНЕ ОРІЄНТУВАННЯ. У Мукачево чемпіонат Кубок України серед дорослих, юніорів, юнаків і дівчат. У змаганнях взяли участь понад 700 спортсменів 21 області нашої країни та гостей з румунського міста. Складна місцевість, відмінні карти, цікаво сплановані дистанції та хороша організація змагань дали змогу визначити найсильніших. Результати вінницьких спортсменів:

 

Середня дистанція:

Катерина Дзема –  1 місце,

Олена Мироненко – 3 місце,

Владислав Жуковський -1 місце,

Юлія Денесюк- 3 місце,

Маргарита Качановська – 2 місце

Довга дистанція:

Катерина Дзема –  1 місце,

Владислав Жуковський -1 місце

Спринтерська дистанція:

Катерина Дзема – 2 місце,

Артем Жуковський – 2 місце,

Владислав Жуковський -1 місце,

Юлія Денесюк – 2 місце

 

НАШІ ПЕРЕМОЖЦІ. Чоловіча пара у складі Федіра Струтинського та Ярослава Мельника виборола «золото» міжнародного турніру зі спортивної акробатики та стрибків на батуті «PodWawelem». Бронзові нагороди у нашого жіночого тріо  у складі Аліси Борщевської, Катерини Підкожної та Маргарити Антощук. Також серед представників нашої області призерами стали Денис Саєнко і Олександр Кобилянський. Вони посіли друге і третє місця у стрибках на батуті.

Дайджест «Вінницької Арени»

РАДІОСПОРТ. Понад сто спортсменів із семи областей взяли участь у чемпіонаті країни, який приймала Вінниця. Змагання проходили у лісових масивах Сабарова та Лісопарку. Господарі змагань вибороли двадцять особистих та стільки ж командних медалей. У підсумку вони посіли четверте командне місце. У заліку серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл Вінницька ДЮСШ №2 стала другою.

Дайджест «Вінницької Арени»

СПОРТ І КРАСА. Подоляни результативно виступили на відкритому чемпіонаті країни з фітнесу та бодібілдингу у Полтаві.  Так золоту медаль здобула Анастасія Шевченко, срібна у Руслана Кліщука, «бронза» у Юлії Горнушкіної. Змагання зібрали 235 бодібілдерів з різних куточків країни.

Дайджест «Вінницької Арени»

Читайте також: