Дубль Загорулька не рятує вінничан від «Епіцентру»

31 Жовтня, 2021, 16:13

«Нива» не спромоглася обірвала свою безвиграшну серію у другій лізі. Чергова спроба мала місце у матчі 16 туру з «Епіцентром» (Дунаївці).

В стартовій зустрічі національної першості вінничани поступилися команді з сусідньої області – 0:1. На своєму полі «зелено-білі» відкрили рахунок вже на першій хвилині. Влучним ударом з лівої під ближню «дев’ятку» відзначився Артур Загорулько. За шість хвилин він же після подачі кутового подвоїв перевагу господарів поля і одночасно вийшов в одноосібні лідери у гольових перегонах кращих бомбардирів ліги.

Все перевернулося для «зелено-білих» у період з 33 по 36 хвилини першої половини гри

Спочатку півзахисник гостей Арсен Кривобедрий завдяки помилці голкіпера «Ниви» Євгена Шкарбана скоротив рахунок. За дві хвилини провалився захист вінничан. З вбивчої дистанції ворота Євгена Шкарбана розстріляв Євген Немтінов. Втім, перед самою перервою ударом зі стандарту Денис Громок знову вивів нашу команду вперед.

У другій половині зустрічі команда Володимира Циткіна сіла в оборону. За десять хвилин після перерви нападник «Епіцентру» Барбоза да Сілва не реалізовував вихід один н а один. Гарну нагоду зрівняти рахунок змарнував захисник Андрій Беженар. Своє гості взяли на 74 хвилині зустрічі. Після розіграшу кутового відзначився Євген Захарченко.

На 79 хвилині гравець вінничан Роман Худік потужно вдарив головою з лінії карного майданчику, але м’яч від руковачок голкіпера зрикошетив у перекладину, а вже за хвилину Барбоза да Сільва після чергового провалу «нивівського» захисту нарешті вивів гостей вперед.

На 90+ Артур Загорулько міг врятувати свою команду від чергової поразки, але м’яч від його ноги пройшов повз ворота. На останніх секундах матчу кінцевий рахунок ударом зі штрафного встановив Микола Буй – 5:3.

Шостого листопада «Нива» зіграє на виїзді з аутсайдером першості ФК «Любомир».

Читайте також: