Кращий бомбардир “Ниви” Денис Громок: «Маємо захмарну мотивацію здобути перемоги перед відпусткою»

18 Листопада, 2020, 8:50

Вашій увазі пропонуємо інтерв’ю із кращим бомбардиром вінницької “Ниви” в поточному сезоні Денисом Громоком.

-Денисе, перш за все вболівальників цікавить твій стан здоров’я! На протязі декількох останніх матчів були чутки про твоє незадовільне самопочуття. Як себе почуваєш?

-Проблем зі здоров’ям не маю, тому відчуваю себе чудово.

-“Нива” здобуває непросту перемогу проти суперника, який ще донедавна мав статус аматора на футбольних теренах України. Яким видався матч проти київського “Рубікону”?

-Гра видалась важкою в першу чергу через нашу роль “наздоганяючого” після нелогічно пропущеного м’яча! Добре, що зуміли переламати хід зустрічі і здобути другу домашню перемогу.

-Тобі вдалось забити другий, але, як виявилось, переможний м’яч у ворота киян. Спрацювало гольове чуття чи свідомо опинився на позиції центрфорварда?

-Вийшло так, що Діма Івашків робив подачу з моєї позиції, а я пішов у зону, де мав би знаходитись він. Взаємозамінюючий випадок, який закінчився забитим м’ячем.

-Якщо глянути до списку бомбардирів ПФЛ, то з 4-ма м’ячами ти ведеш боротьбу за звання кращого “забивали” в групі «А». Наскільки потужна це мотивація для Дениса Громока.

-Напевне, звучатиме банально. Але у мене, як і у всієї команди, мотивація перемагати! А голи – це результат командних дій.

Попереду залишився матч чемпіонату проти “Епіцентру” та кубкова гра проти “Колосу”. Який настрій у хлопців перед такими іграми!?

-Залишились надважкі матчі проти лідера чемпіонату та представника УПЛ! Кожен гравець «Ниви» має захмарну мотивацію продемонструвати свої найкращі якості і здобути перемоги перед відпусткою.

Спілкувався Андрій Пацановський

 

Читайте також: