Льодові баталії вінницьких «патріотів»

15 Листопада, 2021, 12:04

Вінницький «Патріот» зіграв два матчі чемпіонату України серед юнаків 2008 року народження. На виїзді він змагався із командою Кременчука (Полтавська область). Це був принциповий суперник у боротьбі за вихід до фінальної частини чемпіонату країни.

Перший матч вийшов дуже непростим для наших хлопців. Після двох періодів рахунок був рівним – 3:3. Все ж «патріотам» в заключній частині гри вдалося вирвати перемогу – 6:3.

Льодові баталії вінницьких «патріотів»

-У потрібний момент, на початку третього періоду з передачі Данила Гончаренка забив Саша Груздєв. Також відзначу Івана Городника, який оформив хет-трик. І гру воротаря Юрія Дейнека, що врятував команду в потрібні моменти. Взагалі всі гравці – великі молодці, виконали поставлене перед ними завдання, – прокоментував тренер «Патріота» Володимир Сачко.

В другій грі вінничани впевнено перемогли – 3:0

-В цьому матчі відзначу надійну гру воротаря Іллі Боброва, які «засушив» суперника і дав можливість нашій команді здобути другу перемогу поспіль, – додав Володимир Сачко.

Льодові баталії вінницьких «патріотів»

Водночас добіг завершення «Кубок Льодового клубу» серед хокеїстів не старше восьми. На домашньому турнірі юні «патріоти» посіли друге місце. Перемогу здобули «Морські вовки» з Одеси. На третьому місці богуславські «Шершні». У турнірі взяли участь вісім команд з шести міст України.

Читайте також: