Міжнародний «Utmost Cup» серед юнаків 2006 р.н. у Вінниці здобули столичні «атлети»

18 Серпня, 2020, 9:13

У Вінниці, на базі СК «Нива», тривають міжнародні футбольні змагання серед юнаків «Utmost Cup». Вони є найсильнішими в нашій країні. Три таких змагання пройшли в серпні, ще чотири буде у вересні.

Турніри відбуваються за підтримки Вінницького міського голови Сергія Моргунова, Вінницької міської ради, підприємства «Utmost», благодійного фонду «Вінниця-комфортне та безпечне місто», благодійного фонду Володимира Продивуса, адміністрації ДЮСШ «Прем’єр-Нива». А безпосередніми організаторами є тренери нивівської спортшколи Олександр Гайдаржи і Андрій Панчук.

Стартове змагання серед юнаків 2005 р.н. виграла команда ДВУФК (Дніпро). 17 серпня фінішував турнір серед футболістів 2007 р.н. У ньому зіграли 16 команд із 10 областей України.

В цьому турнірі боролися дві вінницькі команди. «Прем’єр-Нива» посіла шосте місце, ОДЮСШ Блохіна-Бєланова – сьоме.

-Команди цього віку грають у ДЮФЛ України. В нашому турнірі 2007 р.н. виступають команди еліт-ліги, вищої і першої ліг. «Прем’єр-Нива» і ОДЮСШ Блохіна-Бєланова виступатимуть в еліт-лізі ДЮФЛУ. Тому «Utmost Cup» слугував для наших футболістів підготовкою до чемпіонату України. Діти півроку через карантин не грали в жодних змаганнях, тому їхній результат складно оцінювати, – сказав організатор «Utmost Cup», тренер «Прем’єр-Нива» Олександр Гайдаржи.

В фіналі зустрілися столичний «Атлет» і ДЮСШ № 2 (Луцьк), які не програвали на попередньому етапі. Більшу частину матчу кияни програвали. Але на фініш із пенальті зрівняли рахунок, а під завісу гри вирвали перемогу – 2:1.

В поєдинку за третє місце зустрілися дві столичні команди.  КДЮСШ «Чемпіон» здолав «Локомотив» – 2:1.

-Для нашої команди це досягнення – одне із перших. Ми ще не здобували медалей на турнірах такого рівня. «Utmost Cup» завжди чудово організовані і збирають сильних учасників. В поєдинку за бронзу далася взнаки наша довга лава запасних, ми привезли 22 футболісти і зробили багато замін, – сказав старший тренер КДЮСШ «Чемпіон» Андрій Башлай.

Призери отримали Кубки, комплекти форми і м’ячів, медалі і дипломи. Було відзначено і кращих футболістів турніру за амплуа.  Нагородження проводили заступник голови міського спорткомітету Роман Семчук, заступник директора ДЮСШ «Прем’єр-Нива» Олег Шикір, організатор змагань Олександр Гайдаржи, керівники благодійного фонду «Вінниця-комфортне та безпечне місто» Андрій Ковальов і Катерина Поджаренко.

Міжнародний «Utmost Cup» серед юнаків 2006 р.н. у Вінниці здобули столичні «атлети» Міжнародний «Utmost Cup» серед юнаків 2006 р.н. у Вінниці здобули столичні «атлети» Міжнародний «Utmost Cup» серед юнаків 2006 р.н. у Вінниці здобули столичні «атлети» Міжнародний «Utmost Cup» серед юнаків 2006 р.н. у Вінниці здобули столичні «атлети» Міжнародний «Utmost Cup» серед юнаків 2006 р.н. у Вінниці здобули столичні «атлети» Міжнародний «Utmost Cup» серед юнаків 2006 р.н. у Вінниці здобули столичні «атлети» Міжнародний «Utmost Cup» серед юнаків 2006 р.н. у Вінниці здобули столичні «атлети» Міжнародний «Utmost Cup» серед юнаків 2006 р.н. у Вінниці здобули столичні «атлети» Міжнародний «Utmost Cup» серед юнаків 2006 р.н. у Вінниці здобули столичні «атлети» Міжнародний «Utmost Cup» серед юнаків 2006 р.н. у Вінниці здобули столичні «атлети» Міжнародний «Utmost Cup» серед юнаків 2006 р.н. у Вінниці здобули столичні «атлети» Міжнародний «Utmost Cup» серед юнаків 2006 р.н. у Вінниці здобули столичні «атлети» Міжнародний «Utmost Cup» серед юнаків 2006 р.н. у Вінниці здобули столичні «атлети» Міжнародний «Utmost Cup» серед юнаків 2006 р.н. у Вінниці здобули столичні «атлети» Міжнародний «Utmost Cup» серед юнаків 2006 р.н. у Вінниці здобули столичні «атлети» Міжнародний «Utmost Cup» серед юнаків 2006 р.н. у Вінниці здобули столичні «атлети» Міжнародний «Utmost Cup» серед юнаків 2006 р.н. у Вінниці здобули столичні «атлети» Міжнародний «Utmost Cup» серед юнаків 2006 р.н. у Вінниці здобули столичні «атлети» Міжнародний «Utmost Cup» серед юнаків 2006 р.н. у Вінниці здобули столичні «атлети»

Читайте також: