На Вінниччині створюють «спортивні оази»

9 Листопада, 2021, 9:28

У Козятині відкрили «Активний парк». Локацією став майданчик у міському сквері імені Пушкіна. Там розташували турніки, бруси, координаційні драбини тощо. На території «Активного парку» є QR-код, аби кожен охочий міг перейти на спеціальний сайт та переглянути відеоуроки з вправами різного рівня складності.

На Вінниччині створюють «спортивні оазиси»

Директор дитячо-юнацької спортшколи олімпійського резерву з легкої атлетики Валерій Швець та очільник обласного центру «Спорт для всіх» Андрій Чернявський вручили координатору «спортивної оази», фітнес-тренеру Максиму Михальчишину набір інвентарю для занять.

На Вінниччині створюють «спортивні оазиси»

-Ми вже проводили у «Активному парку» заходи для дошкільнят і школярів, ранкові пробіжки тощо. Плануємо започаткувати майстер-класи з йоги та ознайомчі заняття із різних видів спорту. Розклад тренувань є на сторінках у «Фейсбуці» та «Інстаграмі». Фізкультурникам старшого віку допомагаю скачати програму для мобільного, аби сканувати QR-код, – повідомив Максим Михальчишин.

На Вінниччині створюють «спортивні оазиси»

Днями спортивні локації також відкрили у Чечельнику, Бершаді, Хмільнику і Калинівці. Ще два майданчики створено у Гайсинському районі. Проект «Активні парки – локації здорової України» спрямований на організацію оздоровчої рухової активності у місцях масового відпочинку.

Читайте також: