Нагородили кращих легкоатлетів «Колосу»

30 Квітня, 2021, 13:41

28 квітня пройшло вже друге у цьому році нагородження кращих представників Вінницької територіальної організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос».  Цього року спортивною формою відзначили 14 провідних вихованців обласної «колосівської» СДЮСШОР із легкої атлетики.

Серед них виявилися не лише переможці обласних змагань, але й загальнонаціональних. Зокрема, багаторазовий чемпіон і призер чемпіонатів України з бігу на 3000 метрів серед молоді Ілля Сосницький, багаторазовий чемпіон і призер чемпіонатів країни з бігу на 1500 метрів серед молоді Олександр Вуйко, бронзовий призер чемпіонату України серед юнаків із 8-борства Вадим Гаврилюк і срібний призер Кубку країни зі штовхання ядра серед юніорів Андрій Грищук.

Нагородили кращих вінницьких «колосівських» легкоатлетів

Спортсменів привітали голова Вінницької територіальної організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Сергій Татусяк і директор СДЮСШОР із легкої атлетики Валерій Швець. Також під час нагородження були присутні заступник голови ВТО «Колосу» Микола Радіонов і заступник директора СДЮСШОР із легкої атлетики Алла Гарницька.

Нагородили кращих вінницьких «колосівських» легкоатлетів

Валерій Швець висловив сподівання, що вихованці його спортшколи продовжать радувати перемогами на змаганнях різного рівня. Головне, за його словами, щоб було побільше чемпіонатів. В тому сенсі, щоб вони не скасовувалися через карантин.

Нагородили кращих вінницьких «колосівських» легкоатлетів

Сергій Татусяк нагадав присутнім молодим спортсменам, що  багато вихованців Вінницької СДЮСШОР із легкої атлетики пройшли славний спортивний шлях. Серед них – й олімпійська чемпіонка із багатоборства Наталія Добринська.

Нагородили кращих вінницьких «колосівських» легкоатлетів

-В СДЮСШОР із легкої атлетики сильний тренерський склад, гарна атмосфера. Наша головна мета – виховання не лише чемпіонів області і України, але й олімпійців. А, як відомо, спортивна галузь для України – одна із найбільш конкурентоспроможних на світовому рівні, – сказав Сергій Татусяк.

 

 

 

 

Читайте також: