«Нива» поступилася «Поділлю»

18 Жовтня, 2020, 15:58

В цій грі події могли піти зовсім по іншому сценарію, якби арбітр у важливих ситуаціях прийняв би рішення на користь «Ниви». Зокрема, під час відвертого нападу на воротаря Музичку показав би не жовту, а червону картку. А ще наша команда мала б отримати право на небезпечний вільний удар, після того, як кіпер «Поділля» Чуваєва взяв м’яча у рук після скидки від захисника.

Фаді Салбак красивим ударом через себе відкрив рахунок в матчі, забивши третій гол у другому матчі за “Поділля”. Відігралася “Нива” в результаті курйозної помилки Олександра Жданова, який не втримав м’яч корпусом і дозволив Ярославу Браславському зробити результативний простріл на Дениса Громока

Після перерви, правда, Салбака знову не змогли утримати і таким чином легіонер “Поділля” оформив другий дубль поспіль за свою нову команду. 1:2.

“Нива” (Вінниця) – “Поділля” (Хмельницький) – 1:2 (1:1)

Арбітри: А.Федорук, В.Дрикін, В.Бамбурак, Д.Осауленко.

“Нива”: Музичка, Попов, Федорук, Костюк, Сербул, Брижчук-к (Зугравий, 64), Калітов, Підопригора (Подкуйко, 77), Пастушенко, Громок (Осмоловський, 85), Браславський (Івашків, 79).

“Поділля”: Чуваєв, Морговський, Воловик -к, Жданов (Каверін, 79), Пріхна, Задерецький, Нгамба, Ліповуз, Панасенков (Костенко, 90+2), Салбак (Шпікула, 74), Прильопа (Галета, 82).

Голи: Денис Громок (39) – Фаді Салбак (34, 51).

Попередження: Громок (12), Вишталюк (36), Попов (64) – Салбак (27), Задерецький (34), Морговський (61), Ліповуз (87).

Вилучення: Попов (67, друге попередження) – Задерецький (62, друге попередження).

Читайте також: