«Нива» пропустила чотири м’ячі від команди Прем’єр-ліги

16 Лютого, 2023, 13:10

Тренувальний матч із клубом УПЛ в Одесі пройшов із перевагою «Чорноморця». До перерви «моряки» змогли забити одного разу: добре розіграна комбінація завершилася точним ударом Юсова метрів із десяти – 1:0. Через 10 хвилин форвард мав шанс оформити дубль, але удар приблизно з тієї ж точки вийшов неточним.

«Нива» ппропустила чотири м'ячі від команди Прем'єр-ліги

Вінничани велику частину часу оборонялися. Мабуть, лише одного разу їм вдалося загострити гру у володіннях Непогодова. На 43-й хвилині граючий президент ФК «Нива» Загорулько метрів з 16-ти підступно закидав м’яч у далеку «дев’ятку», але схибив.

«Нива» ппропустила чотири м'ячі від команди Прем'єр-ліги

У другому таймі перевага «моряків» у майстерності почала відбиватися і на рахунку матчу. Щоправда, перед тим, як забити вдруге, «Чорноморець» мало не пропустив. Загорулько втік флангом і потужно «вистрілив» у ближній кут – надійно зіграв Непогодов.

«Нива» ппропустила чотири м'ячі від команди Прем'єр-ліги

В атаці у відповідь «Нива» пропустила: Алефіренко з лінії штрафного майданчика влучно пробив у дальній нижній кут – 2:0. Потім двічі відзначився Войтіховський. На 64 хвилині після кутового у виконанні Білого Максим завдав невідпорного удару головою метрів з п’яти – 3:0. А на 72-й м’яч, що метався між футболістами обох команд у воротарському майданчику, був холоднокровно відправлений у сітку Войтіховським – 4:0.

«Нива» ппропустила чотири м'ячі від команди Прем'єр-ліги

«Нива» змогла повноцінно “розмочити” рахунок. Протягом двох хвилин гості забили два голи. Швець, скориставшись прострілом від лицьової лінії, вразив ціль зблизька. А Кольцову вдався феноменальний за точністю удар у «дев’ятку» з лінії штрафного майданчика – 4:2.

За матеріалами: chornomorets.footbal

 

Читайте також: