Результативна поразка «Ниви»

8 Листопада, 2020, 10:06

На жаль, після попередньої домашньої перемоги над ФК «Чернігів» (2:0) розвинути успіх в поєдинку з одним із лідерів нивівцям не вдалося.  Наша команда вийшла на поле в Бурштині в такому стартовому складі: Карабін (в), Попов, Федорук, Костюк, Сербул, Брижчук (к), Калітов, Пастушенко, Гемега, Громок, Браславський. На заміні були: Музичка (в), Івашків, Осмоловський, Зугравий, Підопригора, Подкуйко, Підгаєцький.

Гості відкрили рахунок, причому зробили це дуже ефектно. Лівий захисник Євген Костюк подав кутовий, захисники перервали подачу, але вибити м’яч далеко не змогли. Той же Костюк його підібрав, просунувся до штрафного і завдав обвідного удару під дальню штангу, з яким не зумів впоратися Остап Вульчин.

Щоправда, саме з флангу Костюка прийшов гол у відповідь господарів. Простріл в центр воротарського замкнув Ярослав Деда. До речі, м’яч також увійшов в ворота Івана Карабіна впритул зі стійкою. Перед самою перервою форвард “Карпат” оформив дубль, відгукнувшись на скидку партнера головою і відтерши корпусом опікуна.

Після перерви “Карпати” володіли перевагою, навіть потрапили в поперечину і все ж довели рахунок до вагомої. Знову забив Ярослав Деда, якого захисники “Ниви” впустили з-під опіки в найбільш небезпечній зоні після подачі зліва.

Під кінець основного часу Ярослав записав до свого активу ще й ассист – захисник вінничан скидав м’яч воротареві, але віддав пас Деді. Той не став скупитися і відкотив на Мердєєва, який розстрілював вже порожні ворота.

В атаці у відповідь Максим Підопригора забив ще один гол “Ниви”, але він уже на результат особливо не вплинув.

 

КАРПАТИ (Галич) – НИВА (Вінниця) 4:2 (2:1)

Голи: Деда (19, 40, 70), Мердєєв (90) – Костюк (6), Підопригора (90+1).

 

Читайте також: