«Нива» подолала «Рубікон»

15 Листопада, 2020, 11:12

Вінницька «Нива» здобула другу перемогу в чемпіонаті України (друга ліга). 14 листопада вдома наш колектив подужав «Рубікон» (Київ) – 2:1.

Гру впевненіше почали вінничани. Зі штрафного перевірив воротаря «Рубікону» захисник Борячук. А удар у нього – жахливої сили. Майборода зумів відбити. А ось біля протилежних воріт було боляче голкіперу «Ниви» Карабіну, в якого врізався форвард Тищенко – це був фол в атаці.

Однак в цілому активніше грали саме господарі. Хльосткі удари Брижчука (з більш близької відстані) і Калітова (більш віддаленого) брали на себе оборонці, моментами було дуже небезпечно.

Але саме «Рубікон» відкрив рахунок. Глущук з глибини поля перевів м’яч на правий фланг, Тищенко прострілив на Шутенка, який по дузі від кута воротарського закинув м’яч у дальній кут правою ногою – 0:1.

До перерви «Нива» була близька до того, щоб не тільки відігратися, а й вийти вперед. Але це при зразковій реалізації. А за фактом чудовий удар Громока потягнув в стрибку воротар Майборода, а коли бив Федорук після прострілу Сербула – під м’яч підвернувся воротар.

Зате незабаром після перерви все склалося. Спритно зіграв Підопригора, який протягнув м’яч уздовж лінії штрафної і залишив його Костюку. А вже той чітким низовим ударом упакував шкіряного в ціль – 1:1.

А слідом – ще одна погана подія для гостей. На чужій половині Зарічнюк жорстко пішов проти захисника Федорука, і рефері за цей стик показав йому жовту, а слідом – і червону картку.

Чисельну перевагу «Нива» спробувала реалізувати відразу ж. Постійна напруга, в якій вінничани намагалися тримати оборону «Рубікону», призвела до другого голу. Переклад м’яча з правого флангу на лівий, Костюк дотепно закинув в центр, і Денис Громок ударом зльоту змусив воротаря вигрібати м’яч з сітки – 2:1.

У кінцівці Калітов міг навіть забивати третій м’яч, але разом зі стінкою перекинув і ворота. Шість очок у «Ниви», вона обходить «Карпати» (Львів) і порівнюється з резервом оболонців.

«Нива» вдома перемогла столичний «Рубікон» і випередила львівські «Карпати» «Нива» вдома перемогла столичний «Рубікон» і випередила львівські «Карпати» «Нива» вдома перемогла столичний «Рубікон» і випередила львівські «Карпати» «Нива» вдома перемогла столичний «Рубікон» і випередила львівські «Карпати» «Нива» вдома перемогла столичний «Рубікон» і випередила львівські «Карпати» «Нива» вдома перемогла столичний «Рубікон» і випередила львівські «Карпати» «Нива» вдома перемогла столичний «Рубікон» і випередила львівські «Карпати» «Нива» вдома перемогла столичний «Рубікон» і випередила львівські «Карпати» «Нива» вдома перемогла столичний «Рубікон» і випередила львівські «Карпати» «Нива» вдома перемогла столичний «Рубікон» і випередила львівські «Карпати»

Читайте також: