Одинадцять медалей здобули вінничани на чемпіонаті Європи зі спортивної радіопеленгації у Польщі

11 Травня, 2023, 9:03

У складі нацзбірної до своєї призової скарбнички вихованці закладу “Міська дитячо-юнацька спортивна школа 2” додали п’ять золотих, три срібні та три бронзові медалі. Так, золото чемпіонату Європи в особистому заліку вибороли Віра Владімірова (Ж19) та Аліна Солоненко (Ж19), яка до того ж здобула одну срібну й бронзову медалі. Серед ветеранів (Ч50) триразовим переможцем став тренер команди Сергій Зеленський. З-поміж юніорів, срібло та бронза також на рахунку Артема Степаніщева (Ч19) та Уляни Пізюк (Ж16).

Зазначимо, що команда Вінницького регіону продемонструвала дивовижні досягнення і посіла друге місце. За що отримала кубок чемпіонату

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський підкреслив важливість представлення нашого міста та країни на міжнародних змаганнях. Він висловив вдячність та повагу спортсменам та тренеру за їхні досягнення та внесок у розвиток спорту і наголосив на необхідності підтримки їхньої роботи.

Нагадаємо, що за результатами рейтингу серед ДЮСШ України за 2022 рік, проведеного згідно з наказом Мінмолодьспорту, вінницькі МДЮСШ № 2 та №5 визнали одними з кращих. Вінниця за останніми результати Всеукраїнського муніципального опитування IRI Ukraine очолює рейтинг за рівнем надання спортивних послуг.

“Вінниця Спортивна”

Читайте також: