Сім іноземних легіонерів підсилили склад «Вінницьких Вовків»

13 Травня, 2021, 11:10

Команді з американського футболу «Вінницькі Вовки» перед початком нового сезону чемпіонату України вдалося підсилити свій склад сімома легіонерами. Вони приїхали до Вінниці з Великої Британії, США, Канади і Німеччини. Такої кількості запрошених іноземних гравців, причому високого рівня, наразі не має жодна команда з американського футболу в Україні. До речі, наш клуб, як і минулими роками, очолює відомий американський тренер Дейл Хеффрон.

Сім іноземних легіонерів підсилили склад «Вінницьких Вовків»

-В Німеччині, у Великій Британії, США, Мексиці через карантинні обмежені скасували майже всі спортивні змагання, за виключенням деяких олімпійських видів спорту. Тому легіонери на запрошення Дейла Хеффрона цього року легко погоджуються грати в Україну. Іноземці матимуть у нас потрібну їм ігрову практику. Водночас вони прийматимуть участь у наших тренуваннях, як наставники захисту, нападу, спецкоманд «Вовків», юнацької і дитячої команд, – повідомив один із граючих тренерів «Вінницьких Вовків» Сергій Перегончук.

Сім іноземних легіонерів підсилили склад «Вінницьких Вовків»

В Суперлізі чемпіонату України, де за підтримки компанії KNESS стартують «Вовки», зареєструвалися вісім команд. Вона поділена на два дивізіони за географічним принципом – Захід і Схід. В Західній групі, окрім «Вовків» і «Левів», гратимуть ще столичні клуби «Слов’яни» і «Патріоти».

-Майже команди Суперіліги і вищої ліги цього року збираються підсилювати склад іноземними легіонерами. Тому нинішній чемпіонат України, як очікується, буде найсильнішим в історії. Водночас прагнемо поборотися у ньому для початку за вихід у плей-офф, в подальшому – за участь у фіналі, – підсумував Сергій Перегончук.

Сім іноземних легіонерів підсилили склад «Вінницьких Вовків»

Свій перший матч у новому складі «Вовки» зіграють вже 16 травня у Львові. Суперниками вінничан стануть місцеві «Леви».

-Минулого року в зв’язку із карантинними обмеженнями сезон американського футболу в Україні був дуже нетривалим. Він пройшов у скороченому форматі протягом двох місяців. Цього року є можливість провести повноцінний чемпіонат, – додав Сергій Перегончук.

Читайте також: