Спортивні ігри для школярів

16 Вересня, 2021, 11:49

У Вінницькій школі № 21 провели свято до Дня фізичної культури та спорту України. Його спільними зусиллями організували вчителі фізичної культури на чолі із Володимиром Карнаухом, майстром спорту із армрестлінгу і дзюдо.

Спочатку молодшокласникам запропонували цікаву розминку, після чого вони долучилися до оригінального флешмобу . Зокрема, взяли участь в активній руханці під музику. Причому темп мелодії постійно пришвидшувався! Тобто це було поєднання фізичної зарядки і танців.
Після цього школярі позмагалися у веселих різнопланових естафетах – із м’ячем і без нього. Вони розвивали координацію рухів, швидкість та спритність.

-Мені сподобалися естафети із м’ячем. Бо я люблю бігати. Також подобаються різні фізичні вправи та взагалі уроки фізкультури, – розповіла 9-річна Єлизавета Побережник.

Спортивні ігри для школярів

-Ми намагаємося долучити школярів до здорового способу життя. Виявляється, ранкові вправи можна робити весело, під музику. На жаль, після нещодавніх жорстких карантинних обмежень рухова активність дітей помітно впала, що помітно «неозброєним оком», – розповів вчитель фізичної культури школи № 21 та тренер із футболу Дмитро Маліновський. На базі нашої школи діє гурток футболу. У ньому наразі займається близько шістдесят дітей.

Згодом для учнів середньої та старшої школи провели футбольні змагання. Між собою спарингували паралельні класи. Починаючи із п’ятого. Кожна команда зіграла по одному матчу.

-У нас досить спортивна школа. Тому майже всі школярі взяли участь у сьогоднішньому святі. З кожним роком зростає кількість бажаючих займатися футболом серед дівчат. Така ж тенденція спостерігається і щодо занять із карате, – прокоментував вчитель фізичної культури школи № 21 та тренер із карате Олександр Вихованець.

 

 

Читайте також: