Спортивний дайджест Вінниччини

4 Вересня, 2021, 13:46

САМБО. В Кароліно-Бугаз (Одеська область) відбувся Всеукраїнський турнір «Кубок Юна Україна» серед юніорів. В змаганнях взяли участь чотири сотні спортсменів, з них сім вихованців вінницької спортшколи №5, які вибороли чотири бронзові нагороди.

Результати змагань вихованців “МДЮСШ №5”:

Зі спортивного самбо серед юнаків:

3м. Назар Лобода, вагова категорія 64 кг.

З бойового самбо серед юнаків:

3м. Назар Лобода, вагова категорія 64 кг.

Зі спортивного самбо серед юніорів:

3м. Павло Зверько, вагова категорія 58 кг.

З бойового самбо серед юніорів:

3м. Павло Зверько, вагова категорія 58 кг.

Також у Кароліно-Бугаз відбувся Кубок України серед дорослих. Там бронзовим призером став знов таки вінничанин Павло Зверько, який спромігся успішно виступити у старшій віковій групі. Про це повідомляє спорткомітет Вінницької міської ради.

СПОРТ ДЛЯ ВСІХ. У спорткомплексі «Здоров’я», що на Старому місті, відбулася Спартакіада серед держслужбовців. В змаганнях взяли участь десять команд. Спортсмени-любителі визначили кращих у таких видах спорту як волейбол, футзал, настільний теніс, шахи і шашки. Турнір з останніх двох видів приймала міська ДЮСШ №6.

Спортивний дайджест Вінниччини

За результатами змагань сформують збірну команду області, яка виступатиме на Всеукраїнській Спартакіаді у Чорноморську (Одеська область), яка відбудеться 20-25 вересня.

ПАРАЛІМПІАДА. У Токіо де проходять XVI Літні Паралімпійські ігри наш спортсмен-стрілок Олексій Денисюк завоював бронзу у вправі Р3 (швидкісна стрільба з малокаліберного пістолету на 25 метрів). Підготував призера заслужений тренер України Денис Мустафаєв.

Спортивний дайджест Вінниччини

ВЕЛОСПОРТ. У Рівному завершилися змагання з велоспорту “маунтенбайк”. У відкритому командному чемпіонаті країни в олімпійському кросс-кантрі вінничани посіли наступні місця: Володимир Обухівський – 1 місце (юнаки), Надія Коваленко – 3 місце (жінки); в парній гонці Надія Коваленко – 3 місце (жінки), Микола Гаврилюк – 2 місце, Євгеній Дмитрик – 2 місце (молодь та юнаки). Про це повідомляє спортуправління департаменту гуманітарної політики ОДА.

Спортивний дайджест Вінниччини

Надія Коваленко на третій сходинці п’єдесталу пошани

Тим часом у місті Апелдорн (Нідерланди) вінничанин Олександр Сметанюк посів дев’яте місце на чемпіонаті Європи серед юніорів (трек) та виконав норматив майстра спорту України міжнародного класу.

КУЛЬОВА СТРІЛЬБА. Вінниця приймала відкритий чемпіонат України серед спортсменів до 18 років (гвинтівка). Загалом – 12 областей. На даних змаганнях Вінниччину представляла збірна команда у складі 13 спортсменів. Вони здобули сім нагород.

Переможці та призери змагань:

у стрільбі з пневматичної гвинтівки на 10 метрів майстер спорту України Дар’я Римська у фінальній боротьбі виборола золоту нагородув особистому заліку та посіла друге місце в командному заліку разом з майстрами спорту України Софією Добржанською та Вікторією Павлюк;

у стрільбі з малокаліберної гвинтівки на 50 метрів трійка дівчат у складі Дар’ї Римської, Софії Добржанської та Вікторії Павлюк також посіли друге місце.

СПОРТ ДЛЯ ВСІХ. Команда Вінницької області посіла четверте місце на Всеукраїнських фінальних спортивних змаганнях ГО ВФСТ «Колос» серед команд селищних і сільських територіальних громад. Вони пройшли у Скадовську. Команди із 24 областей України змагалися у шести видах спорту – волейболі або футзалі (на вибір), гирьовому спорті, настільному тенісі,  шахах та шашках. Сільські фізкультурники селища Браїлів представляли Вінницьку область та боролися за звання кращої спортивної громади нашої держави.

 

Читайте також: