Спортивний дайджест Вінниці

12 Листопада, 2021, 13:11

СПОРТИВНІ ЄДИНОБОРСТВА. Вінничани Олександр Хуторянський та Дарина Тищенко здобули бронзові нагороди на чемпіонаті Європи зі змішаних бойових мистецтв, який проходив у Києві. Олександр та Дарина дебютували на змаганнях такого рівня. Їх тренують Ігор Дишливенко та Олексій Шклярук. До складу збірної України увійшло тридцять бійців, які вибороли перше командне місце. На другому місці спортсмени Чехії, треті – іспанці.

Спортивний дайджест Вінниці

Олександр Хуторянський і Дарина Тищенко

Спортивний дайджест Вінниці

СПОРТИВНІ ЄДИНОБОРСТВА. Вихованець спортшколи «Вінниця» Максим Швець здобув бронзову нагороду на турнірі національного рівня з греко-римської боротьби у Рівному. За нагороди боролися близько 250 спортсменів з України та Молдови. Про це повідомляє спорткомітет Вінницької міської ради.

Спортивний дайджест Вінниці

Вихованець спортшколи «Вінниця» Максим Швець

ШАХИ. Відбувся відкритий міський турнір «Кубок Вінниці». У змаганнях взяли участь 42 юнаків та дівчат. З них 29 – вихованці вінницької спортшколи №6.

НАСТІЛЬНИЙ ТЕНІС. В споркомплексі «Здоров’я» відбувся молодіжний чемпіонат області. В змаганнях взяли участь двадцять юнаків і дванадцять дівчат.

СПОРТИВНІ ЄДИНОБОРСТВА. Відбувся чемпіонат міста з дзюдо. В турнірі взяли участь представники команд «Колос», вінницької спортшколи №5, а також Шаргороду та Іллінців – 65 борців не старше сімнадцяти років. Найчастіше на п’єдестал пошани сходили вихованці МДЮСШ №5. В їхньому активі 13 перших місць, десять других та 14 третіх.

Спортивний дайджест Вінниці

 

Читайте також: