, ,

Спортивний дайджест Вінниці

12 Лютого, 2021, 13:18

П’ятого-сьомого лютого на водно-веслувальній базі «Динамо» відбувся відкритий чемпіонат міста з веслувального слалому «Відкриття сезону». В змаганнях взяли участь понад 50 спортсменів. Всі – спортсмени міської дитячо-юнацької спорт коли №2.

Спортивний дайджест Вінниці

Шостого-сьомого лютого відбувся чемпіонат Вінницької області з сумо серед дорослих. В змаганнях взяли участь команди Бершаді, Бару та вихованці вінницької дитячо-юнацької спорт школи №5. Загалом – 55 спортсменів, переважна більшість з яких вінничани. Саме вони вибороли перше командне місце, здобувши 15 – перших місць, 8 – других місць та 20 – третіх. Також Вінниця приймала чемпіонат області з сумо серед дітей до 12 років. В них взяли участь 70 юнаків і дівчат. Командна перемога за господарями турніру. Змагання відбувалися у залі боротьби міського центрального стадіону.

Спортивний дайджест Вінниці

В ці ж дні на базі МДЮСШ №6 відбувся відкритий чемпіонат Вінниці з шахів. Турнір зібрав 32 учасника з Вінниці, Жмеринки та Немирова. Наймолодшому учаснику «шахових баталій» сім років, найстаршому майже сімдесят.

Спортивний дайджест Вінниці

Дев’ятого лютого у Вінниці відбувся чемпіонат міста з дзюдо серед кадетів до 18 років. В даних змаганнях взяли участь команди Іллінців, СК «Ратибор» (Вінниця) та ДЮСШ №5 (Вінниця). Загальна кількість учасників 60 спортсменів, з них 23 вихованців закладу МДЮСШ №5. Вони вибороли 8 – перших місць, стільки ж других та сім третіх.

Матеріали підготовлені за інформацією комітету з фізичної культури та спорту Вінницької міської ради

Читайте також: