Спортивний вояж подолян на Доннеччину

31 Травня, 2021, 17:44

У Святогорську Донецької області протягом трьох днів тривали змагання «Краще спортивне село України». Ігри, знайомства, спілкування і навіть пісенні батли зі спортсменами інших областей створили неперевершену позитивну атмосферу свята.

Спортивний вояж подолян на Доннеччину

Нашу область представляла команда Северинівської територіальної громади (сільський голова – Василь Малярчук), яка раніше вже була переможцем Всеукраїнських змагань «Краще спортивне село України». Вона доклала максимум зусиль, щоб здобути нагороди. В підсумку Северинівка посіла 5-е командне місце, повідомляє Вінницька територіальна організація ВФСТ «Колос».

Спортивний вояж подолян на Доннеччину

В окремих видах змагань северинівські спортсмени отримали такі медалі. Чемпіонкою з шашок стала Алла Берещук. В футболі представники Вінниччини здобули срібло. Також вони посіли 4-е місце з шахів, 5-е – з гирьового спорту, 6-е – з дартсу, 10-е – з настільного тенісу.

Спортивний вояж подолян на Доннеччину

Алла Берещук – переможниця турніру з шашок

Під час урочистого закриття голова Громадської організації ВФСТ «Колос» Олександр Мендусь побажав сільським спортсменам подальших перемог, високих злетів та реалізації своїх мрій.

Валерій Швець у коментарі “Вінницькій Арені” також нагадав, що команда Северинівської громади успішно виступає і у змаганнях «колосівських» обласного рівня. Приміром, її волейбольна команда дівчат вийшла до фінальної частини чемпіонату Вінниччини. Також збірна Северинівської територіальної громади виборола право виступити 2-6 червня у Приморську, де відбудуться Всеукраїнські «колосівські» змагання серед ветеранів (від 50 років).

Читайте також: