“Вовки” та “вовчиці” розпочали новий сезон

9 Вересня, 2020, 8:12

Після вимушеної довготривалої перерви команди клубу «Вінницькі Вовки» розпочали спортивний сезон.

Дала старт футбольному вік-енду юніорська команда «Вовків», яка в Маріуполі здобула перемогу над місцевою командою «Азовські Дельфіни». Попри довгу дорогу до місця призначення та легку втому, наші спортсмени змогли відмінно себе проявити. З перших хвилин гри хлопці повністю домінували на полі. Злагоджені дії дали свій результат – матч завершився з рахунком 0:65 на користь вінничан.

Наступного дня, в неділю, у футбольний бій вступили дорослі «Вовки» та жіноча команда з флаг-футболу «Вовчиці». Дівчата в  рамках турніру «Голодні ігри» вдома приймали гостей із Кам’янця-Подільського та Києва – команди «Титаніди» та «Кепіталс». «Вовчиці» стали абсолютними переможцями, завершивши змагання без жодної поразки.

Тим часом у столиці «Вовки» розпочинали свій перший матч сезону-2020 в рамках чемпіонату України з американського футболу. Суперниками нашої команди стали київські «Патріоти». Перша половина гри завершилась з рахунком 0:15 на користь вінничан, однак, після перерви киянам вдалося вирватися вперед. Фінальний свисток зафіксував рахунок 17:15 на користь приймаючої сторони.

Наступні вихідні мають бути не менш насиченими для «Вовків». 12 вересня дитяча команда U-13 гратиме на виїзді в Києві, а 13-го у Вінниці доросла команда зійдеться на полі з «Бізонами» із Житомира.

Стартував сезон американського футболу Стартував сезон американського футболу Стартував сезон американського футболу

 

Читайте також: