Три колективи представлятимуть Вінниччину на Odessa Open Cup 2020

23 Липня, 2020, 9:56

Тиврівський “Володимир”, вінницький “ЯСКО” та “ІнтерАТ” з Вінницького району позмагаються з одними з найсильніших українських футзальних колективів.

З 29 липня по 2 серпня у сонячній Одесі пройде традиційний турнір з футзалу «Odessa Open Cup», який пройде під егідою Одеської обласної Асоціації футзалу та за підтримки Асоціації футзалу України.

Загалом відбудеться два турніри: буднього та вихідного днів. З колективів, як і зазвичай, брати участь будуть представники Першої та Другої футзальних ліг Чемпіонату України, а також інші аматорські команди.

Для вінницьких вболівальників цікавим стане другий за ліком турнір, де буде одразу три представники Вінниччини. Що ж, представимо місцеві колективи та їх суперників!

ГРУПА А

Володимир (Тиврів, Вінницька область)

Команда, яка досягла одного з найвищих досягнень за історію вінницького футзалу. Учасник тогорічного Odessa Open Cup, переможець Другої ліги сезону 2018/2029 рр., призер Всеукраїнського фіналу АФЛУ цього ж сезону та срібний призер Першої ліги України з футзалу сезону 2019/2020 рр. Підопічні Стаднійчука є яскравими фаворитами не лише першої відбіркової групи, а й турніру загалом.

Linevich Group (Ірпінь)

Учасник Суперліги міста Києва. 

Юрінновація (Київ)

Учасник Другої української футзальної ліги. У сезоні 2019/2020 рр. брала участь у четвертій відбірній групі разом з командами із Кременчука, Сум та Києва. У підсумку посіла останнє місце у групі з трьома очками у активі.

ГРУПА В

Manzana-2 (Київ)

Столичний футзальний клуб, який у минулому сезоні приїздив до Вінниці у рамках розіграшу Кубку України з футзалу. Тоді, за підсумками двоматчевого протистояння вони були сильнішими за тиврівський “Володимир”. Далі, у 1/8 фіналу вони поступили майбутньому учаснику Фіналу чотирьох: “ДЕ Трейдингу”.

ІнтерАТ (Гавришівка, Вінницька область)

Команда з Вінницького району стане дебютантом всеукраїнських змагань. Все ж, левова частина команди — учасники Вищої ліги міського чемпіонату та мають певний досвід виступів на всеукраїнській арені у складі інших футзальних колективів. Але, все ж, чого очікувати від команди на поточному турнірі — спрогнозувати важко.

Десна (Київ)

Столичний колектив, який є учасником Sun Cup. Виступає він зі змінним успіхом у Copropate League B.

ГРУПА С

Рятувальник (Ромни)

Бронзовий призер Першої ліги України з футзалу сезону 2019/2020 років. У цьому ж сезоні приїздив до Вінниці на дуель з тиврівським “Володимиром”, якому у поступився срібною сходинкою у чемпіонаті. Неодноразовий чемпіон України у змаганнях між ДСНС.

ЯСКО (Вінниця)

Чинний володар золотих нагород Чемпіонату міста Вінниці та учасник 1/4 фіналу Кубку України з футзалу сезону 2019/2020 років. Беззаперечний фаворит усіх місцевих змагань та прийдешнього турніру в Одесі. Колектив зібрав у своєму складі усіх кращих футзалістів міста над Бугом, які вже не один рік виступають єдиним колективом та вже мають за плечима перемоги у Другій лізі України та Всеукраїнському фіналі АФЛУ.

Django Stars (Київ)

Команда, що носить назву ІТ-компанії. Неодноразовий учасник Odessa Open Cup минулих років. Учасник Київської Ліги 1 з футзалу.  До слова, минулого року, відомий вінницький футзаліст Владислав Васалатій, допомагав цьому колективу феєрити на цьому ж турнірі.

Глобус Банк (Київ)

Учасник столичної Банківської ліги 2017 року.

ГРУПА D

У останній за ліком групі у боротьбі за першість зійдуться: учасник Другої української футзальної ліги Lex-VSK (Суми), “Форца” (Жмтомирська область) та дві столичних команди, які вже були учасниками Odessa Open Cup: учасникЧемпіонату міста Києва – “Антарес”, та Банківської ліги Києва – “АБиП”.

Володимир Краковецький

Читайте також: