У Калинівці відкриють баскетбольно-волейбольний майданчик

14 Листопада, 2020, 10:48

Триває облаштування баскетбольно-волейбольного майданчика в рамках проведення капітального ремонту міського стадіону ДЮСШ «Авангард» у Калинівці. Вже здійснено монтаж модульної огорожі майданчика. Як інформує офіційний сайт місцевої громади, там встановлено спортивне обладнання для занять баскетболом та волейболом. Зокрема, баскетбольні стійки з виносом щита та волейбольні стійки. Розпочато роботи з укладення двошарового поліуретанового покриття Alsatan SC(спрей-система).

Капітальний ремонт спортивного об’єкта здійснюється на умовах співфінансування за рахунок коштів бюджету Калинівської міської ОТГ та субвенції Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР).

В Калинівці триває й капітальний ремонт міського стадіону. Виконано облаштування бігової доріжки. Виконано укладення другого шару поліуретанового покриття Alsatan SC (спрей-система) на ділянці доріжки протяжністю приблизно 150 метрів і здійснюватиметься нанесення розмітки на всій біговій доріжці. На прохання підрядника доступ до міського стадіону на період робіт заборонений.

Читайте також: