Усіх охочих вінничан навчають скандинавській ходьбі

17 Листопада, 2020, 11:22

Все частіше на вулицях, парках та стадіонах, можна зустріти людей, що рухаються із палицями для скандинавської ходьби. Освоїти цей корисний і простий вид рухової активності може кожен. Користь техніки скандинавської ходьби полягає у включенні в роботу м`язів верхнього плечового поясу, який зазвичай не достатньо навантажується.

Вінницький обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” запрошує усіх бажаючих долучитися до ознайомчих занять зі скандинавської ходьби. Вони відбуваються в парку «Дружби народів» у вівторок, четвер на 10.0 та щосуботи на 9.00. Там Ви зможете насолодитись чудовим краєвидом, отримати заряд бадьорості і позитиву.

Як наголошують у обласному центрі фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”, палиці і гарний настрій  – це єдине, що необхідно для занять. До всього іншого (одяг, взуття, місце  тренувань) особливих вимог немає. Нещодавно ще дві вінничанки (на фото) виявили бажання урізноманітнити свою фізичну активність заняттями зі скандинавської ходьби. Одного дня вони отримали  на безкоштовній основі в тимчасове користування інвентар (палиці) для скандинавської ходьби, а на наступний день використали їх для себе на першому занятті.

Усіх охочих вінничан навчають скандинавській ходьбі Усіх охочих вінничан навчають скандинавській ходьбі Усіх охочих вінничан навчають скандинавській ходьбі

Читайте також: