Вінничанки у фіналі Суперліги!

17 Березня, 2023, 9:17

“Добродій-Медуніверситет-ШВСМ” не став відкладати справу не третій матч і вже сьогодні вирішив долю першої путівку до фіналу Суперліги-Дмарт 2022/23. Вінничанкам навіть вдалося перевершити свій попередній успіх проти збірниць, не віддавши тим жодної партії.

Стартові хвилини зустрічі були за підопічними Володимира Подкопаєва — 3:1. Варто відзначити, що обидві команди якісно поводилися з м’ячем та намагалися чіплятися за кожен розіграш. “Добродійки” швидко оговталися та перехопили ініціативу — 6:10. Після того в синьо-жовтих мало що виходило в атаках, більшу частину яких вони завершували “пайпом”.

Вінничанки у фіналі Суперліги!

Складним у психологічному плані для збірниць став момент, коли Катерина Фролова відреагувала на рикошет від сітки та залишила м’яч у грі — догравання лишилося за вінничанками. Потім останні організували ривок та змусили Подкопаєва взяти 30-секундну перерву — 12:19. Під час паузи наставник зміг налаштувати своїх волейболісток на продовження боротьби — 20:22. Але останнє слово лишилося за “Добродієм” — 21:25.

Наступний відрізок розпочався з ривка колективу Юлії Якушевої — 0:4. Її дівчата додали в діях на блоці, через що візаві стало складніше заробляти очки — 6:13. Відіграти подібний гандикап синьо-жовтим було вже не під силу. Проте вони все-таки змусили опоненток трохи понервувати, коли скоротили відставання до трьох пунктів — 14:17. Розвинути цей успіх збірниці не змогли — 20:25.

Вінничанки у фіналі Суперліги!

Непросто було представницям збірної України зібратися після попередніх невдач — 5:11. Однак вінничанки, мабуть, зарано повірили у свій тріумф та дозволили суперницям скоротити відставання до мінімуму — 11:12. Якушева вирішила освіжити гру своєї команди ротацією складу. Зокрема замість Анастасії Малишевої на майданчику з’явилася Анна Лизанець. Зміна пасуючих пішла на користь “Добродію”, який довів партію до перемоги — 17:25.

 

 

Читайте також: