Вінничанки виграли домашній чемпіонат України зі спортивної акробатики

28 Вересня, 2020, 17:49

25 вересня у вінницькому спорткомплексі «Авангард»  фінішував чемпіонат України  серед юнаків зі спортивної акробатики. Господарі килима здобули низку нагород різного ґатунку.

 Дебютне змагання у 2020 році

Це змагання було дебютним із акробатики в Україні у 2020 році. За медалі змагалися понад 150 юних спортсменів, які представляли 9 областей і Київ.

Вінничани здобули низку нагород в окремих вправах, а також підіймалися на п’єдестал пошани в найпрестижнішому заліку – за програмою кандидатів у майстри спорту України. Зокрема, тут чемпіонками серед жіночих пар стали Софія Дука і Катерина Багмет. В жіночих групових вправах срібло вибороли Дар’я Ануфрієва, Вікторія Носульська та Анастасія Кравець, а бронзу – Анастасія Біда, Мирослава Колосова і Крістіна Семенюк.

Серед чоловічих пар на другу сходинку піднялися Артем Волков і Георгій Мельник.

«Ми прагнули здобути медаль і поборотися за найвище місце. Зараз вперше виступали за програмою кандидатів у майстри спорту», – сказав 16-річний Георгій Мельник. 

 Із дотриманням карантинних вимог

Директор Вінницької ДЮСШ зі складно-координаційних видів спорту Наталя Голяк виявилася задоволеною підсумками змагання.

«Чемпіонат України серед юнаків зі спортивної акробатики завершено.  Це були 4 прекрасних дні краси, грації, сили і досконалості! Дотримуючись усіх карантинних вимог та правил змагань, ми провели це чудове свято, яке так довго очікували і переживали за можливість проведення», – прокоментувала Наталя Голяк.

Джерело: Vlasno.info

Читайте також: