Вінничани – треті на Forest Cup

13 Листопада, 2021, 18:08

Всеукраїнський дитячий турнір “Джерело Forest Cup” фінішував у місті Буча (Київська область). У ньому взяли участь 12 команд сформованих з футболістів не старше десяти років. Вони представляли Чернігівську, Хмельницьку, Київську і Вінницьку області.Перше місце зайняла збірна ДЮСШ № 15 (Київ). На другому – «Мрія» (Хмельницький). На третьому – «Нива» під керівництвом тренерів Петра Анісіма і Юрія Коваля.

Призи, як кращі гравці турніру, отримали нивівський воротар Максим Літинський і захисник Олександр Барчук. За словами тренерів, справжніми лідерами турніру і нашої команди були Іван Грицюк, Дмитро Варварук, і Тимофій Коваль. Їм вручили приз глядацьких симпатій.За словами Юрія Коваля, в цьому році «Нива» 2011 р.н. здобула медалі на всіх міжнародних і всеукраїнських турнірах, де брала участь.

-Наша команда складає гідну конкуренцію «Динамо» (Київ), «Руху» (Винники), «Чорноморцю» (Одеса) та іншим провідним футбольним школам України, – стверджує Юрій Коваль. – Змагання “Джерело Forest Cup” було заключним у 2021 році, таким чином ми підбили підсумки сезону. Наступного року плануємо поїхати на міжнародні турніри у Польщі та Італії, а також на найсильніші юнацькі змагання в Україні.

 

Читайте також: