“Залізний вовк” залишається у Вінниці

16 Жовтня, 2020, 9:39

У Вінниці розіграли Кубок України з флаг-футболу «Залізний Вовк». Це другий із трьох турнірів у сезоні дитячо-юнацької ліги 2020 року. Участь у змаганнях взяли команди вікової категорії  U-13 (до 13 років) із Києва, Маріуполя та Вінниці, кожна з яких зіграла між собою по два матчі. За підсумками цих ігор переможцем стала команда «Вінницькі Вовки».

Юні вінницькі футболісти чудово провели обидва матчі, де показали відмінний результат. Зокрема, вони здолали «Азовських Дельфінів» (м. Маріуполь) – 54:0 і «Молотобійців» (м. Київ) – 46:12.

До слова, «Вовки» вже вдруге стають переможцями цього турніру. Минулого року вони теж вибороли золото змагань, тому цьогоріч кубок «Залізний Вовк» залишається у Вінниці.

Зазначимо також, що це друга перемога вінницької команди в рамках всього турніру. Кілька тижнів тому «Вовки» стали переможцями першого туру змагань – кубку «Молот Сварога», який проходив у Києві. Тоді хлопці блискавично зіграли обидва матчі і повернулися додому із золотом.

Тим часом юнацька команда Вінниці із американського футболу зіграла свій черговий матч в рамках чемпіонату України. Суперниками вінничан стали «Азовські  Дельфіни» із м. Маріуполь. Гра завершилась з рахунком 48:0 на користь вінницької команди. До речі, кілька тижнів тому в Маріуполі ці команди вже зустрічались на полі, тоді фінальний свисток зафіксував результат 36:36. Таким чином «Вовки» змогли відігратися за минулу нічию і цього разу здобули абсолютну перемогу.

Наступного дня в Києві відбулась півфінальна гра чоловічого чемпіонату України з американського футболу, в якому доросла команда «Вовків» боролася з місцевими «Кепіталс» за вихід до фіналу. Матч видався досить складним та напруженим. І, на жаль, «Вовкам» не вдалося вигризти перемогу. Поєдинок завершився з рахунком 26:6 на користь київської команди.

Вінничани здобули Кубок України з флаг-футболу Вінничани здобули Кубок України з флаг-футболу Вінничани здобули Кубок України з флаг-футболу Вінничани здобули Кубок України з флаг-футболу Вінничани здобули Кубок України з флаг-футболу

 

Читайте також: