,

Вінничани зібрали трофеї на Всеукраїнській арені

3 Травня, 2021, 9:10

В Херсоні відбувся чемпіонат України з боротьби самбо серед кадетів. В даних змаганнях взяли участь понад 400 учасників з 20 регіонів держави. Серед них вихованці вінницької дитячо-юнацької спортшколи №5. Бронзовими призерами змагань стали Владислав Ткачук (46 кг) і Єва Войналович (50 кг). Чемпіонство у вазі 50 кг здобула Світлана Клімова.

Вінничани зібрали трофеї на Всеукраїнській арен

Анастасія Демченко (вагова категорія +70) виборола срібну нагороду на третій Гімназіаді України з дзюдо серед юнаків та дівчат 2004-2006 років народження. Змагання проходили у Сумах з 26 по 28 квітня.

Вінничани зібрали трофеї на Всеукраїнській арен

У Харкові відбувся чемпіонат України з вільної боротьби, який спільно проводили ФСТ Динамо та Національний олімпійський комітет України. Вік учасників 15-17 років. В призерах опинилися представники вінницької дитячо-юнацької спортшколи №5. Марія Гаврищук виборола срібну медаль у вазі 65 кг, Ірина Гребенчук стала першою у вазі 73 кг. На вищу сходинку п’єдесталу пошани піднявся Данило Явгусішин (110 кг).

Бердичів приймав зональний чемпіонат України з боксу серед юнаків 2007-2008 років народження. Десять нагород із змагань привезли спортсмени ДЮСШ « Вінниця». В їхньому активі сім бронзових, дві срібних та одна золота медаль. Власником останньої став Олег Мусієнко, який виступав у ваговій категорії 57 кілограмів.

Вінничани зібрали трофеї на Всеукраїнській арені

Також представники спортшколи «Вінниця» взяли участь у Всеукраїнському турнірі з греко-римської боротьби на призи Дмитра Сагайдака. Змагання відбулися у місті Кам’янське Дніпропетровської області. «Бронзу» привезли Даниїл Димкович та Артем Янковий, «срібло» – Олександр Собчук, а «золото» – Дмитро Петелько.

Вінничани зібрали трофеї на Всеукраїнській арені

 

 

Читайте також: