Вінничанин Сергій Гомон став переможцем Всеукраїнського конкурсу спортивної фотографії

28 Листопада, 2020, 10:12

 

27 листопада було підбито XIV підсумки Всеукраїнського конкурсу спортивної фотографії, який щороку проводиться Національним олімпійським комітетом України. Журі, до складу якого увійшли імениті фотожурналісти, відомі олімпійці та спортивні фахівці, за допомогою сучасних технологій в режимі відеоконференції обирали кращі світлини у трьох категоріях учасників: фотографи-професіонали, фотографи-аматори та діти до 16 років.

Участь у конкурсі взяли близько 120 учасників із 16 областей України. Понад 500 їх світлин відображали різноманітні події зі спортивного життя. Члени журі конкурсу обрали найкращі, де автори зуміли закарбувати та сповна передати яскраві відчуття та неповторні емоції спортсменів, що переповнювали їх в процесі занять спортом, боротьби за нагороди, у миті тріумфу або розпачу.

У категорії «Фотографи-професіонали» третє місце посів 28-річний вінничанин Сергій Гомон. Він представив на конкурс фотографію на стрітбольну тематику. Нашого земляка випередили Сергій Куранов (Луганська область) і Володимир Якимчук (Львівська область).

До речі, Сергій Гомон вже в третій раз став лауреатом Всеукраїнського конкурсу спортивної фотографії. На них він незмінно представляє роботи щодо стрітболу.

-Я – фотограф і графічний дизайнер, а також баскетболіст-аматор. Закінчив ВНТУ за спеціальністю «системний інженер». Але любов до творчості привела мене туди, де я зараз. І я готовий ділитися і спілкуватися з громадськістю своїм баченням світу через свої роботи, – розповідає Сергій Гомон.

Вінничанин Сергій Гомон став переможцем XIV Всеукраїнського конкурсу спортивної фотографії!

Читайте також: