,

Вінниччина – найкраща у сумо

12 Жовтня, 2020, 16:26

Близько 400 спортсменів із 14 областей України зібрав національний чемпіонат з японської боротьби сумо у Вінниці. Змагання тривали чотири дні.

Вінниччина - найкраща у сумо

– Ми приймаємо чемпіонат втретє, – розповідає головний суддя змагань Важа Даіаурі. – Цьогоріч представлено відразу чотири вікові групи. Це спортсмени від наймолодших і до вісімнадцяти років. Ми, Вінницька область виставили сімдесят хлопців і дівчат. Як мінімум, будемо у трійці найкращих.

Вінниччина - найкраща у сумо

За результатами турніру господарі змагань, збірна команда Вінниччина посіла перше місце. Очільник обласного управління спорту Сергій Чернявський вважає успіхом сам факт проведення чемпіонату такого рівня.

Вінниччина - найкраща у сумо

– Цьогоріч через епідемію коронавірусу спорт отримав важку травму, – стверджує Сергій Чернявський. Тим не менше, як бачите, представники тих чи інших видів спорту не бояться брати відповідальність і проводять змагання. Це, безумовно, великий плюс для нашої області. Минулого року ми провели сорок сім турнірів загальнодержавного рівня. Якщо дозволятиме ситуація, будемо приймати першості країни і надалі.

Вінниччина - найкраща у сумо

Вінниччина - найкраща у сумо

Читайте також: