Вінниччина спортивна. Міжнародний вимір

11 Квітня, 2022, 14:09

СПОРТИВНА АКРОБАТИКА. Данило Стецюк і Богдан Пограничний здобули золоті нагороди на міжнародному турнірі у Бельгії. Підготував чемпіонів тренер Юрій Голяк. Також у місті Пуурс виступало жіноче тріо з Вінниці у складі Каріни Островської, Аліни Пугач і Еліни Козачанської на чолі з тренером Галиною Ковальчук. Наші дівчата посіли п’яте місце.

ВІННИЧЧИНА СПОРТИВНА. МІЖНАРОДНИЙ ВИМІР

ЄДИНОБОРСТВА. Тульчинські спортсмени Ростислав Очеретний і Єва Буженко здобули нагороди найвищого гатунку на чемпіонаті Польщі зі змішаних єдиноборств ММА. Після початку війни Ростислав та Єва виїхали до Польщі, щоб перебувати у безпеці та продовжувати тренування. Завдяки підтримці National MMA Federation of Ukraine та MMA Polska, наші спортсмени взяли участь у змаганнях. Працювали з чемпіонами тренери Роман Зінчук і Володимир Соляр.

ВІННИЧЧИНА СПОРТИВНА. МІЖНАРОДНИЙ ВИМІР

ШАХИ. У невеличкому містечку поблизу польської  Познані фінішував відкритий дитячий шаховий турнір, повідомляє “20 хвилин”. Переможцем у віковій групі до восьми років став вимушений переселенець із Вінниці Макарій Шабанов. У турнірі Wielkanocny медалі розігрувалися окремо в різних вікових групах. В змаганні серед дітей до восьми років взяли участь 26 шахістів. Вінничанин показав стовідсотковий результат. Зокрема, виграв сім партій у семи турах за швейцарською системою.

ВІННИЧЧИНА СПОРТИВНА. МІЖНАРОДНИЙ ВИМІР

БОКС. Максим Власюк – срібний призер чемпіонату Європи серед спортсменів до 22 років. У фіналі вінничанин поступився Розенову Радославу з Болгарії. Максим – вихованець спортивного клубу «Акцент». Спортивну честь України на континентальній першості в Хорватії захищало 25 спортсменів на чолі з тренером із міста над Бугом Сергієм Глущенком. Серед боксерів, окрім Максима Власюка, Вінниччину у складі національної команди представляв вихованець клубу «Золота рукавичка» Ігор Ковтун.

ВІННИЧЧИНА СПОРТИВНА. МІЖНАРОДНИЙ ВИМІР

Читайте також: