“Вінницькі Вовки» запрошують на плогінг

24 Квітня, 2021, 9:02

Сьогодні, 24 квітня, в нашому місті відбудеться масова екологічна акція «Плогінг по-вінницьки». Організатором її є спортивний клуб «Вінницькі Вовки». Спортсмени вже втретє організовують подібний захід. До пандемії вони провели дві екопробіжки, на кожній з яких учасникам вдалось зібрати більше тонни сміття, посортувати його і здати на переробку.

Цієї суботи вінничани знову зможуть випробувати силу плогінгу на собі. Місцем прибирання обрано прибережну захисну смугу р. Південний Буг в р-ні лікарні ім. Ющенка (вул. Пирогова, 109). Пункт збору учасників – контейнерний майданчик на території лікарні ім. Ющенка (на фото).

Захід відбудеться за підтримки Муніципальної варти ВМР, яка забезпечила всіх учасників рукавичками та пакетами для збору сміття, а також допомогла організаторам з вибором території прибирання. Крім того, партнерами акції є відділення Національного Олімпійського комітету України у Вінницькій області та спонсори.

Організатори пояснюють, що такий захід спрямований на всіх фізично активних людей та просто небайдужих громадян, які хочуть зробити гарну й корисну справу. До того ж, після прибирання на всіх учасників чекають призи та смачні бонуси від партнерів і спонсорів заходу.

«Вінницькі Вовки» чекають всіх охочих 24 квітня о 13:00 у зручному спортивному одязі та обов’язково в захисній масці за вказаним місцем.

 

Долучайтесь до події заходу у Фейсбуці:

https://www.facebook.com/events/1087895431616215/permalink/1087895438282881/

 

Читайте також: