Вінницький технічний коледж виграв обласну Спартакіаду

20 Листопада, 2021, 9:00

На базі Вінницького технічного коледжу пройшла обласна Спартакіада з шахів серед збірних закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації. У ній взяли участь кращі команди Вінниці, а також представники Бара, Могилева-Подільського і Чернятина. Змагання провело обласне відділення комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки.

Загалом на старт вийшли вісім команд. До складу кожної входило по одному юнаку і дівчині. Відбулось сім турів у швидкі шахи за швейцарською системою. В підсумку змагання виграв чинний чемпіон міста серед закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації – Вінницький технічний коледж. «Технарі» показали стовідсотковий результат, не втративши жодної половинки очка у 14 проведених партіях.

Вінницький технічний коледж виграв обласну Спартакіаду

В складі чемпіонів грали вихованці шахового клубу «Романтик» Богдан Станіславський і Вікторія Швець. Також до трійки призерів увійшли збірні Вінницького фахового коледжу будівництва, архітектури та дизайну і Барський фаховий коледж транспорту та будівництва.

Начальник обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки Геннадій Бочарьов розповів, що планується участь вінницької шахової збірної на аналогічній Всеукраїнській спартакіаді наступного року. Вона буде сформована на базі команди Вінницького технічного коледжу.

Читайте також: