Вінниця знову у Суперлізі! “Білозгар-Медуніверситет” тричі поспіль переміг у стикових матчах + ФОТО

23 Квітня, 2021, 19:45

Волейболістки вінницького “Білозгар-Медуніверситет” повернулися у жіночу Суперлігу! Подолянки здобули переконливу перемогу у стикових матчах із загальним рахунком 3:0.

Символічно, що суперницями “Білозгару-Медуніверситету” який, за підсумками сезону, посів друге місце у Вищій лізі, були волейболістки з “Полтавчанки” – передостання команда елітного дивізіону. Саме вони у минулому сезоні залишили вінницький клуб без Суперліги, перемігши у стикових матчах.

Тиждень тому вінничанки у Полтаві двічі перемогли – 3:1 та 3:2, тож у матчах відповіді у Вінниці достатньо було лише однієї перемоги. Із цим “Білозгар-Медуніверситет” успішно впорався, перемігши 23 квітня на рідному майданчику із рахунком 3:2 (25:23, 25:15, 23:25,23:25,15:9). Відтак, цей виграш у серії до трьох перемог став для наших волейболісток вирішальним – Вінниця знову у Суперлізі!

Вінниця знову у Суперлізі! "Білозгар-Медуніверситет" тричі поспіль переміг у стикових матчахВінниця знову у Суперлізі! "Білозгар-Медуніверситет" тричі поспіль переміг у стикових матчахВінниця знову у Суперлізі! "Білозгар-Медуніверситет" тричі поспіль переміг у стикових матчахВінниця знову у Суперлізі! "Білозгар-Медуніверситет" тричі поспіль переміг у стикових матчах Вінниця знову у Суперлізі! "Білозгар-Медуніверситет" тричі поспіль переміг у стикових матчахВінниця знову у Суперлізі! "Білозгар-Медуніверситет" тричі поспіль переміг у стикових матчахВінниця знову у Суперлізі! "Білозгар-Медуніверситет" тричі поспіль переміг у стикових матчах Вінниця знову у Суперлізі! "Білозгар-Медуніверситет" тричі поспіль переміг у стикових матчахВінниця знову у Суперлізі! "Білозгар-Медуніверситет" тричі поспіль переміг у стикових матчахВінниця знову у Суперлізі! "Білозгар-Медуніверситет" тричі поспіль переміг у стикових матчах

Читайте також: