Юні вінницькі тхеквондисти успішно атестувалися на пояси

29 Вересня, 2020, 11:40

У вінницькому Центрі олімпійського тхеквондо «Red Sun» пройшла атестація на пояси. В ній приймали участь майже півсотні спортсменів з двох клубів – ЦОТ «Red Sun» (тренер Леонід Кулаковський) і ВСК “Дельфін” (тренер – Лілія Романенко).

Атестацію проводила голова Вінницького обласного осередку федерації ФТУ (ВТФ) Аліна Новинюк. Під час неї спортсмени демонстрували свою майстерність у пхумсе, техніці нанесення ударів, переміщенні, акробатиці, самообороні та теоретичних знаннях.

За словами тренерів, кожен пояс особливий і чітко відповідає не тільки фізичному етапу, але й ментальному стану спортсмена , який пройшов ту чи іншу ступінь.  Таким чином це не тільки показник рівня того, хто тренується, але й символ, до якого необхідно тягнутися кожному учню, аби щоразу відкривати для себе щось нове.

–Вітаємо юних спортсменів та їхніх батьків, а також весь тренерський склад клубів з успішною здачею іспиту. Бажаємо всім старанності в освоєнні бойового мистецтва тхеквондо, фізичної та духовної досконалості, прагнення рухатися тільки вперед! – кажуть тренери юних бійців.

Юні вінницькі тхеквондисти успішно атестувалися на пояси Юні вінницькі тхеквондисти успішно атестувалися на пояси Юні вінницькі тхеквондисти успішно атестувалися на пояси Юні вінницькі тхеквондисти успішно атестувалися на пояси Юні вінницькі тхеквондисти успішно атестувалися на пояси Юні вінницькі тхеквондисти успішно атестувалися на пояси Юні вінницькі тхеквондисти успішно атестувалися на пояси

Фото: Дмитро Гальчинський

 

Читайте також: