Поборов хвороби і став чемпіоном України

14 Травня, 2021, 10:30

Олександр Коломієць, студент 4-го курсу відділення «Транспортні технології» Вінницького транспортного колледжу, змалечку був закоханий у спорт. Але так складалися обставини, що він за станом свого здоров’я не мав змоги займатись улюбленою справою у шкільні роки і був звільнений від фізичного навантаження навіть на уроках фізкультури.

-Уже будучи студентом коледжу, під час занять фізичної культури, перебуваючи у «підготовчій групі», Олександр Коломієць завжди просив виконати те, що за станом здоров’я йому було заборонено. Мав  велике бажання спробувати свої сили у нових для нього вправах, і йому все вдавалось. Сашко почав ходити до тренажерної зали систематично, приймати участь в усіх змаганнях і досяг неабиякого результату,  каже заступник директора Вінницького транспортного коледжу Світлана Онофрійчук.

Звільнений від фізкультури поборов свої хвороби і став чемпіоном України

Сьогодні Олександр Коломієць – найсильніший студент Вінницького транспортного коледжу! Він підіймає вагу у 130 кг жимом від грудей лежачи і робить це досить легко. Сашко є чемпіоном України з армспорту серед молоді і змагається з дорослими чоловіками, серед яких посідає 4-у сходинку в країні.

На останніх змаганнях з армспорту, які проходили у Полтаві в квітні цього року, чемпіонаті України серед молоді, він виступав у групі 2000-2002 р.н.  Там Олександр став чемпіоном України, за що йому було присвоєно звання кандидата в майстри спорту України. Також він виборов право представляти нашу країну на чемпіонаті світу, який відбудеться восени в Грузії.

-Ми пишаємось успіхами нашого студента, який є яскравою особистістю, загартований силою і мужністю. Юнак поборов свої хвороби і став самодостатнім спортсменом! Бажаємо йому нових перемог, нових досягнень, нових перевершень можливостей свого тіла, – завершує Світлана Онофрійчук.

Звільнений від фізкультури поборов свої хвороби і став чемпіоном України

Читайте також: